Pšenično–žitný chleba se sezamem

Suroviny

180-200 ml vody
(podle toho, jak máme husté podmáslí, kyšku)
200 ml kyšky nebo podmáslí
180 g žitné celozrnné jemné mouky
360 g hladké mouky
2 lžičky kmínu
2 lžíce sezamu
2 rovné lžičky soli
lžička cukru
10 g droždí

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny (nejprve tekutiny, pak sypké) a zapneme program Základní nebo máme-li, tak program Podmáslový chléb.

  2. Upečený chleba necháme vychladnout na mřížce.

Poznámka od kuchařky

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Komentáře k receptu Pšenično–žitný chleba se sezamem

Tématické fráze: chleb se sezamem chleba se sezamem žitný chleba se sezamem zitny chléb se sezamem recept na žitný chléb chleb se sezamovými semínky do chleba kysku nebo podmasli chléb z kyšky žitný chléb 90/10