Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
Tuky | 41,70 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 38 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: pszruh s hlívou ústřičnou recepty pstruh na hlívě ústřičné pstruh s hlívou ústřičnou hlíva ústřičná pstruh pstruh na na hlívě ústřičné jak odebrat pater pstruh zapečeni brambory recept zapečeni brambor zapeceni brambory
Suroviny: pstruh, brambory, hlíva ústřičná, cibulka jarní, máslo, petrželka zelená, sůl, pepř, olej, kmín drcený, šťáva citronová, paprika sušená uzená
Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9p5
0 názorů