Domácí kečup s medem a jablečným octem

amdae Kuchařka: amdae

Doba přípravy: 1 hodina Omáčky 0 názorů

Suroviny

6 vetších rajčat
2 menší jablka
1 střední řepa
1 cibule
K dochucení:
(množství je orientační )
2 lžičky soli
1 lžíce jablečného octa
3 lžíce třtinového cukru
5 lžic medu
2 špetky škořice
1 lžička dijónské hořtice
50 ml oleje
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata, jablka, cibule a řepu nakrájíme na větší kousky a dáme vařit do hrnce do měkka.

  2. Prolisujeme přes sítko, dochutíme a povaříme. Musí to být spíš hustá kaše, trochu sice ztuhne, ale ne moc :-)

  3. Plníme do vyvařených sklenic, zavíčkujeme.

  4. Cca 10 minut zavařujeme a pak na pět minut položíme dnem vzhůru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí kečup s medem a jablečným octem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: domácí kečup s jablky zavařujeme s medem kecup s jablky krecept na kečup s s jablky domácí kecup musí byt ocet? recept na domácí kečup kecep s jablky kecup s medem a kurecim recept s jablečným octem