Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 790 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,51 g |
Tuky | 11,96 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 173,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Moje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 38 minutami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 40 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 52 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 2 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na medu a cerném pivu,
krkovice na medu a pivu,
krkovice na medu,
vepřová krkovice na medu,
krkovice na pivě a medu,
krkovička na medu a černém pivě,
krkovička na medu a pivu,
krkovice na černém pivě,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém pivu,
krkovička na černém pivu,
panev z krkovice,
recept krkovička na pánvi,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém,
krkovice na pánev,
vepřová krkovice na černém pivu,
krkovička na medu a pivu recept,
krkovice na medu a zázvoru
Suroviny:
krkovice vepřová,
med tekutý,
pivo černé,
šťáva zázvorová,
omáčka chilli sladká,
olej,
česnek,
pepř čtyř barev,
brambory,
olej,
sůl,
alobal
Komentáře (35)
Ale jak radil casino,zkuste příště po osmažení udělat ten zkušební řez
Všem moc děkuji za zastoupení a rady pro paní Marii
Rada s křížkem po funuse, že
Možná jste měla maso tenší než je v rcp uvedeno ( možná jste ho víc naklepala)
Já dělávám tak, že s tep. úpravou končím krátce poté, když po zkušebním řezu z masa neteče růžová "voda"