Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibulku, vložíme maso a chvilku necháme na plameni. Poté přendáme do pomalého hrnce. Přidáme omáčku, cibulku a celer. Osolíme, opepříme a podlijeme 0,5 l vody. Hrnec nastavíme na 4 hod rychlou volbou.
Krok 2: Po uplynutí času, nebo je-li maso měkké, vše zahustíme a dochutíme podle svých chuťových buněk.
Krok 3: Podávala jsem s vařenými bramborami, posypanými pažitkou.
Zveřejněno 28. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s olivovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwzr
Moje poznámka
Vepřové s olivovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwzr
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 20 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 2 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 2 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 3 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 4 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 4 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 6 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 8 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové platky s olivovou omáčkou,
olivová omáčka,
veprove maso s olivovou omáčkou,
recept na mrkvovo olivovou omacku
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
nať cibulková,
celer řapíkatý,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (2)