Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 093 kJ / 1 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,49 g |
| Tuky | 107,81 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 10,06 g |
| Sacharidy | 50,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny spolu dobře promísíme a na 12 hodin uložíme do lednice.
Krok 2: Uděláme šišku, kterou upečeme v troubě nebo remosce.
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Moje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 7 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
Hajecna Katka před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Guláš staré rančerky
ErikaU před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 1 hodinou
České housky-rohlíky
RadunkaD před 2 hodinami
Jablečná buchta s čokoládovou polevou
snezurka před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 5 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 5 hodinami
Tématické fráze:
sekaná v remosce,
sekaná recept,
sekaná recepty,
tátova sekaná,
remoska sekaná recept,
recept na sekanou,
sekana remoska
Suroviny:
maso mleté,
sýr tavený,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
solamyl,
vegeta,
sůl
Komentáře (28)
V příštím pečení jsem použila směs mletého vepřového a hovězího.
No a pro mě je zase sekaná bez trošky mlékem nacucaných rohlíků cosi podobného, jako plněné papriky bez rýže
cathleen: