Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladkokyselá cibule (cibulka)

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2016 14:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 283 kJ / 1 980 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60,04 g
Sůl150,00 g
Sacharidy495,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdysi jsme tak zavářeli drobnou cibuli množilku. Pak jsme ji přestali pěstovat, a protože máme křupavou sladkokyselou cibuli moc rádi, zavařuji ji takhle.

Vlevo cibule žlutá, vpravo červená.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

6. 11. 2016 18:35

To se mi líbí:-), my jsme kdysi taky zavařovali ty malé, loupal je manžel - já jsem odmítala:-), ale po několika letech už odmítal loupat i on a tím jsme s cibulkama skončili:-D, ale měli jsme je moc rádi:-)

spagetka spagetka

6. 11. 2016 17:57

cathleen: já ti rozumím, já jen, že ji mám prostě raději než tu žlutou ;-);-)

cathleen cathleen

6. 11. 2016 17:56

spagetka: no, nemyslím, že s tím poměrně ostrým nálevem v nich chuťově poznáš rozdíl:-D

spagetka spagetka

6. 11. 2016 17:49

Tu červenou zkusím, tu miluju :yes::yes::yes:

medmic

6. 11. 2016 17:37

Dobrá inspirace, malé celé cibulky jsem dělal, ale tohle ne :)

cathleen cathleen

6. 11. 2016 17:27

zizala: ano a spoustu času jsme ztratili při jejím loupání. Už dávno ji nepěstujeme, ale sladkokyselou úpravu máme pořád rádi:-8

hosta: tečky jsme na cibuli nikdy neměli, tak si to neumím představit.

tejaja: řekla bych, že ta drobná cibulka je na chuť jemnější. Ale tahle větší, jako příloha, taky výborná. Nedělali jsme to snad pět let, znovu až letos. A jediná sklínka (7 dl), která z těch zavařovaných nechytla, zmizela hned po otevření :-D

tejaja tejaja

6. 11. 2016 17:17

zizala: Tú malú som zavárala kedysi tiež, ale riadnu veľkú cibuľu nie. Uvidíme rozdiel.;-)

hosta hosta

6. 11. 2016 16:48

Taky jsem nakládala jen perlovku - po zkušenostech, kdy po necelém roce začala mít "tečky" jsem ji před naložením blanšírovala. Tohle zkusím:yes:, ale taky ji nechám přejít varem, cibule je potvora:-D

zizala zizala (moderátorka)

6. 11. 2016 16:35

My jsme takhle zavářeli právě tu malou cibulku, vypěstovanou ze semínek. Zavařit řezy z velkých cibulí je dobrý nápad :yes:

tejaja tejaja

6. 11. 2016 16:07

Nooo, toto sa mi páči. Čistú cibuľu som nikdy nenakladala, ale stálo by to za to vyskúšať. Ukladám a keď sa budem nudiť, urobím. :yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na cibulky cibule perlovka sladkokysela cibule zavarene cibulky jak zavarit cibulky jak zavařit malé cibulky cibule v nalevu zavařované cibulky jak zavarit cibulku lák na cibulky zavařovaná cibulka jak oloupat malé cibulky cibule množilka cibulky v nálevu recept na lak na cibulky loupání malých cibulek nálev na cibuli nalev na cibulku jak oloupat cibulku jak oloupat malou cibuli

Suroviny: cibule, voda, ocet, sůl, cukr, bobkový list, hořčice, koření nové koření

TopRecepty.cz

Sladkokyselá cibule (cibulka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ADR