Postup přípravy
Krok 1: Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem.
Krok 2: Pomalu pekla dalších 90 minut, polévala vývarem.
Krok 3: Po upečení jsem podávala s chlebíkem, kyselou okurkou a křenem. A protože je po kolínkách velká žízeň, podávala jsem plzeňskou dvanáctku. Všem moc chutnalo.
Zveřejněno 4. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Famozní prasečinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWL6
Moje poznámka
Famozní prasečinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWL6
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 7 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 12 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 20 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 53 minutami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 4 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 7 hodinami
Tématické fráze:
famozní vepřové,
vepřové koleno argentina,
famozní pečený bůček,
chodí po kolínkach,
recept s korenim argentina,
uzené koleno argentina
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření argentina
Komentáře (3)