Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Famozní prasečinka

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petra V Petra V

Snadný

Doba přípravy 1,5 h. vaření a 1,5 h. pečení

1,5 h. vaření a 1,5 h. pečení

Suroviny

Porce: Opravdu hodně

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem. Krok 2: Pomalu pekla dalších 90 minut, polévala vývarem. Krok 3: Po upečení jsem podávala s chlebíkem, kyselou okurkou a křenem. A protože je po kolínkách velká žízeň, podávala jsem plzeňskou dvanáctku. Všem moc chutnalo.

Zveřejněno 4. 12. 2016

Poznámka autorky Petra V

Tak to u nás chodí, když se sejde plno lidí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Famozní prasečinka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWL6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Famozní prasečinka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWL6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
famozní vepřové, vepřové koleno argentina, famozní pečený bůček, chodí po kolínkach, recept s korenim argentina, uzené koleno argentina

Suroviny:
koleno vepřové, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, koření argentina

Přidat fotografie receptu