Tataráček
Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní večeře, nebo pohoštění pro návštěvu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Moje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 5 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 7 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 4 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 5 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 6 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 6 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 7 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 9 hodinami
Tématické fráze:
tatarák recept,
hovězi tatarák recept,
recept na pravý tatarák,
pravý hovězí tatarák,
pravý tatarák recept,
pravý tatarak,
recept tatarak,
domáci tatarak,
jak se dela tatarak,
studená kuchyně recepty,
jak udělat tatarák,
z čeho udělat tatarák,
recept na hovězí tatarák,
tatarak,
ingredience do tataráku,
recepty tatarák z hovězího,
domaci tatarak recept,
recepty tatarák,
recepty na pravý tatarák,
z ceho se dela tatarak
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
chilli,
česnek,
cibule,
žloutek
Komentáře (20)
Na druhou stranu, takový tataráček z blíže nespecifikovaného masenka, např. z kližky, tak to musí být "maso"
No, zvláště škrábání takové flákoty, že
savlinka: " masíčko řádně propasírujeme"
Jak se to dělá?
Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.