Tataráček
Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní večeře, nebo pohoštění pro návštěvu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Moje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 18 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbovo-uzená polévka
Kajkajak před 2 minutami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 16 minutami
Zeleninová polévka s kapáním
wimra před 45 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Jirka44 před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 1 hodinou
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 2 hodinami
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 3 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 4 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 4 hodinami
Tématické fráze:
tatarák recept,
hovězi tatarák recept,
recept na pravý tatarák,
pravý hovězí tatarák,
pravý tatarák recept,
pravý tatarak,
recept tatarak,
domáci tatarak,
jak se dela tatarak,
studená kuchyně recepty,
jak udělat tatarák,
z čeho udělat tatarák,
recept na hovězí tatarák,
tatarak,
ingredience do tataráku,
recepty tatarák z hovězího,
domaci tatarak recept,
recepty tatarák,
recepty na pravý tatarák,
z ceho se dela tatarak
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
chilli,
česnek,
cibule,
žloutek
Komentáře (20)
Na druhou stranu, takový tataráček z blíže nespecifikovaného masenka, např. z kližky, tak to musí být "maso"
No, zvláště škrábání takové flákoty, že
savlinka: " masíčko řádně propasírujeme"
Jak se to dělá?
Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.