Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 163 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,67 g |
Tuky | 73,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Moje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 8 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 1 hodinou
Domácí pizza
ne.honzula12 před 1 hodinou
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 1 hodinou
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 2 hodinami
Karbanátek
kocamo před 2 hodinami
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 3 hodinami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí lučina z jogurtu a šlehačky recepty z tv,
výroba šunkové pěny,
pomazanka z čajovky,
čajovka recept,
pomazánka z macešky,
domácí čajovka,
šunková pěna recept,
ze sunkove peny,
pěna z lučiny,
čajovky,
sunkove pena,
šunková pěna bez pečiva,
vyrobit sunkovou penu,
pomazánka ze šunkové pěny,
domácí čajovka recepty,
uzená maceška,
pomazánka maceška recept,
čajovka,
šunková pěna výroba,
maceška pomazánka
Suroviny:
čajovka,
lučina,
sýr smetanový,
paprika sušená uzená,
pažitka,
sůl
Komentáře (27)
Se domnívám, že psát do surovin COKOLI "domácího" je poněkud zcestné a v poslední době se jedná spíše o módní kulinářské ptydepe
Dotaženo ad absurdum, časem bychom se dočkali třeba i toho, že bez BIO se vařit nedá
Proč neponechat na kuchtíkově vůli, zda se bude s něčím kuchtit a paplat, či zda použije hotový produkt, že?
No, např. pařížskou šlehačku kuchtím vlastnoručně, ale s domácí čokoládou se nepaplu...
Všem, každému zvlášť a Ivace64: obzvlášť, se omlouvám
K receptu nejsou žádné komentáře.