Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,62 g |
Tuky | 15,69 g |
Vláknina | 43,50 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 184,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový bulgur s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PZP
Moje poznámka
Dýňový bulgur s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PZP
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 5 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 19 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 6 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 57 minutami
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 2 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 3 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 11 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 12 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 17 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 18 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 20 hodinami
Tématické fráze:
hokaido s quinoou,
recepty s quinoou,
bulgur s hokaido,
recepty z bulguru,
recept z bulguru,
dýně s s bulgurem,
dýňový salát s bulgurem,
bulgur s plechem,
recepty s bulgurem,
dýňové burgur,
rizoto z bulguru a quiony,
bulgir squinnou,
bulgur s quioou,
dinovy bulgur,
bulgur s quinoou-recepty,
bulgur s parmezán,
dýňový salát s quinoou,
bulgur s parmazanem
Suroviny:
bulgur,
quinoa,
dýně hokkaido,
cuketa,
cibule,
olej olivový,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (3)