Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 135 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,39 g |
Tuky | 43,51 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,54 g |
Sacharidy | 35,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky toastového chleba lehounce potřeme máslem a dáme do trouby na plech vyložený alobalem. Necháme péct cca 8-10 minut na cca 180 stupňů, aby byl chléb křupavý. Po pár minutách pečení zkontrolujeme a plech otočíme.
Krok 2: Když je chléb opečený, z alobalu uděláme "hnízdečka" - alobal složíme nadvojito a okraje zvedneme. Každý plátek vložíme do jednoho alobalu.
Krok 3: Na každý plátek rozklepneme jedno vejce, které lehce osolíme, opepříme a posypeme mletou červenou paprikou.
Dáme zpět do trouby na cca 10 minut, aby se udělalo volské oko. Krok 4: Hermelín mezitím nastrouháme nahrubo. Krok 5: Když je volské oko téměř hotové, vytáhneme plech a každý plátek posypeme nastrouhaným hermelínem.
Vrátíme zpátky do trouby a necháme pár minut zapéct, (aby se hermelín roztekl). Krok 6: Můžeme podávat teplé i studené.
Dáme zpět do trouby na cca 10 minut, aby se udělalo volské oko. Krok 4: Hermelín mezitím nastrouháme nahrubo. Krok 5: Když je volské oko téměř hotové, vytáhneme plech a každý plátek posypeme nastrouhaným hermelínem.
Vrátíme zpátky do trouby a necháme pár minut zapéct, (aby se hermelín roztekl). Krok 6: Můžeme podávat teplé i studené.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toasty s volským okem a hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6Qz
Moje poznámka
Toasty s volským okem a hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6Qz
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 10 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 12 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečeny toust s volskym okem,
tousty s volským okem,
tousty s volská oka,
volske oko v toustu,
tousty a volské oko,
volské oko s tousty,
toustovy chleba s volskym okem,
volské oko v toustovém chlebu,
toustový chleba a volská oka,
zapečeně volské oko,
toustový chleb s volským okem,
toust s volským okem,
z toustového chleba s volskym okem,
toast s volským okem a anglickou slaninou,
zapečený toust s volským okem v troubě,
volské oko na toustu,
toast se sazenym vejcem,
toust s volský okem,
toust s volskym toustem,
toustovy chleba s volská oka
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
vejce,
sýr hermelín,
máslo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
alobal
Komentáře (1)