Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemně kořeněný hermelínek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

13. 6. 2017 20:05

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie140 kJ / 33 kcal
Bílkoviny0,92 g
Tuky0,29 g
Vláknina3,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

14. 6. 2017 21:24

sikulka7: jo, to snad celkem jde, ale sypká paprika a sušený česnek přímo na pánvi za dobu, než se hermelín roztaví, určitě zhořkne, spálená cibule na chuti nepřidá. To celé bych raději zabalila do alobalu a pekla zabalené, pak by to byla velká dobrota:-)

sikulka7

14. 6. 2017 21:14

Celou dobu řešíte, že autor receptu hermelín připálil. Proč? Tak já ho prostě nepřipálím !!! Nikdo se nevyjádřil ke skladbě bylinek a koření.

sikulka7

14. 6. 2017 21:12

Jitkas: Zbytečné gesto a pod úroveň slušného člověka.

Dajda Dajda

14. 6. 2017 17:55

Lenunka: Máte pravdu, chtěla jsem vyjádřit, že s Vámi souhlasím, a ta sláva se mi tam nějak zapletla. 8-(

Jitkas

14. 6. 2017 17:37

sikulka7: 8-(

Lenunka Lenunka

14. 6. 2017 17:22

Dajda: já o slávě nepsala:-), to sikulka7

Dajda Dajda

14. 6. 2017 17:17

Lenunka: Slávu? Možná podle hesla Drzé čelo lepší než poplužní dvůr! :-//

Lenunka Lenunka

14. 6. 2017 16:57

HuhuCZE, sikulka7: právě že jsem osmahnuté koření už viděla, tak vím, že tohle je prostě spálená cibule a že to není nic zdravého, je to prostě černé a karcinogenní. Argumentovat tím, že jsme to nezkusili, tak nevíme, jak je to super, je trochu divné, nevím, proč bych měla tohle zkoušet, na první pohled vím, že tohle jíst prostě nechci. Jestli to někomu chutná, je to jeho věc, já psala za sebe, že JÁ bych to nejedla, snad můžeme vyjádřit svůj názor. Problém není v diskutujících čtenářích, ale spíš v tom, že autor nechce slyšet názory, které jeho jídlo nechválí.

sikulka7

14. 6. 2017 16:48

Nebuďte troškaři, dopřejte HuhuCZE trochu slávy s novým receptem!Opakuji - mně se recept líbí a určitě vyzkouším. A jak moc ho ugriluju? Uvidím.:-p:yes:

Dajda Dajda

14. 6. 2017 15:34

HuhuCZE: Tak s tím kuchařským uměním je to opravdu více než přehnané! Hermelín griluji nebo tavím zcela běžně, to není žádný velký experiment. Proto taky vím dobře, jakou chytne barvu, když se to přežene s rozpálením na maximum. Přesně takovou barvu, jakou má na obrázku, a zčernalé koření ji jen podtrhne. Já bych se tím nechlubila. Nicméně někomu to zřejmě chutná, ale zdravé to určitě není. :no:

hosta hosta

14. 6. 2017 15:33

HuhuCZE: Jestli za vrchol kuchařského umění považuješ do černa spálenou cibulku a koření - a ještě na to v receptu upozorňuješ - tak je to opravdu jen experiment, který jsi nevymyslel úplně nejlépe. Co takhle opékat a pomazávat až v průběhu pečení tak, aby se nespálilo?

HuhuCZE HuhuCZE

14. 6. 2017 14:39

Všem kritizujícím bych chtěl vzkázat, že asi nikdy neviděli osmahnuté koření a pravděpodobně v životě nezkoušeli experimentovat a vařit nic co by sami vymysleli. Naučte se porozumět kuchařskému umění než začnete kritizovat jak je to odporné! :-!:-!:-!:-!:-!

sikulka7: Ano to černé je opravdu koření :-)

Dajda Dajda

14. 6. 2017 12:33

sikulka7: Proč ne?! A ještě budu hlídat, abych ten hermelín nepřipravila na černo! ;-)

ivulinka ivulinka

14. 6. 2017 12:06

sikulka7: hermelím griluji bežně, mám ho radši než maso. I já používám cibuli a koření, když negrilujeme venku, šupnu ho do trouby. Nevěřila bych, že se dá spálit a nedokážu se ztotožnit s názorem, že se nemáme bát, když nám sýr s cibulí zčerná. Neměla bych nic proti tomu, kdyby sýr, cibule a koření mělo adekvátní barvu, nikoliv černou.

sikulka7

14. 6. 2017 12:04

Dajda: Tak v té směsi obalím a ugriluju hermelínků víc, stejně by mi jeden nestačil !

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: spalena cibule hermelínek příprava černej čočky domácí kořeněný sýr

Suroviny: sýr hermelín, petrželka, česnek sušený, tymián, paprika, cibule, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Jemně kořeněný hermelínek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gk87