Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 196 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,89 g |
Tuky | 31,66 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 15,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve připravíme náplň smícháním rozmačkaného avokáda, Paloučku a prolisovaného česneku.
Krok 2: V misce smícháme vejce s mlékem, solí, pepřem a kořením. Na závěr vmícháme nastrouhaný sýr.
Krok 3: Na rozpálenou pánev nalijeme směs na omeletu. Osmahneme z obou stran do zlatova.
Krok 4: Polovinu omelety potřeme náplní a přiklopíme.
Zveřejněno 17. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeletová placka s avokádovou náplní podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgN4
Moje poznámka
Omeletová placka s avokádovou náplní podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgN4
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
placky z avokáda
Suroviny:
vejce,
mléko,
sýr strouhaný,
sůl,
pepř,
koření,
avokádo,
sýr,
česnek
Komentáře (3)