Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 624 kJ / 1 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,22 g |
Tuky | 38,42 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 6,45 g |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: vepřový guláš vepřova jatra gulaš vepřový mozeček do guláše veprova jatra vepřový guláš pečený v troubě mozeček do guláše guláš s mozeček vepřové srdce recepty recepty z vepřových jater vepřový slezina guláš z mozečku a ledvinek vepřova jatra recepty recept na vepřové srdce gulaš uvařený v pečené v troubě játra a slezina recepty vepřová játra recept vepřové mozeček pečený vepřový guláš v troubě vepřové, mozeček guláš z vepřového
Suroviny: játra vepřová, slezina, mozeček vepřový, srdce vepřové, párek debrecínský, cibule, sádlo, paprika čerstvá červená, krém paprikový, sůl, pepř, majoránka, kmín drcený, česnek, pivo světlé, vývar
Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jj2y
0 názorů