Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený hejk na bylinkách

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hejka nasolíme, posypeme provensálkými bylinkami, poklademe plátkem másla. Do zapékací mísy dáme rajčátka, rozkrojenou jarní cibulku a vodu. Dáme péct do trouby zhruba na 40 minut.

Zveřejněno 18. 5. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený hejk na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wzqx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený hejk na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wzqx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Dnes jsem měla filety z hejka a tak mě inspiroval Hani Tvůj receptík,dala jsem čerstvé bylinky citronovou meduňku a oregáno
moc nám to chutnalo;-):yes:

Simona Skolakova: Simonko díky za vyzkoušení :-):-K

Pěkná ryba, s bylinkami jsou snad nejlepší:-p+:yes:

.... jistě dobrota a skoro bez kostí ;-);-);-):yes:

Taky moje oblíbená rybka,:yes::yes: pochutnal bych si.

Hejk je naše oblíbená ryba :-p

Tématické fráze:
hejk na másle, hejk recept, ryba hejk, pečený hejk, hejk recepty, ryba hejk recepty, hejk, recept na hejka, ryba hejk recept, hejk v troube, recept hejk, recepty na hejka, peceny hejk recept, recept na rybu hejk, hejk peceny, hejk na zelenine, peceny hejk v troube, recepty z hejka, recepty hejk, ryba heik

Suroviny:
hejk, koření provensálské, sůl, máslo, rajče, cibulka jarní, voda

Přidat fotografie receptu