Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč s nutellou a tvarohem

Krásnou hvězdu z listového těsta, lískooříškové pomazánky a tvarohu si můžete připravit na Vánoce, ale i kdykoliv jindy jen tak. Koláč ze tří vrstev těsta chutná opravdu skvěle. Na závěr ho ještě můžete ozdobit dle svých představ.

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 12. 2017 08:14

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie6 417 kJ / 1 534 kcal
Bílkoviny50,86 g
Tuky102,39 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 512 mg
Sodík 336 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy100,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z okrojků jsem upekla slané pečivo.

Místo velké hvězdy můžete upéct pomocí vykrajovaček menší hvězdičky, kterým též opatříte rámečky a naplníte.

Inspirovala jsem se videem z italských stránek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

17. 1. 2018 19:58

:yes::yes::yes:

tejaja tejaja

18. 12. 2017 11:35

Veľmi pekné.:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kolac s nutelou nutela kolac nutella koláč nutella na kolač kynutá hvězda s nutelou top recepty tvaroh nutella recept recept tvaroh nutella koláče s nutelou tvarohový koláč s nutelou nutela a koláč koláč s nutellou kolac z nutela hvězda s tvarohem tvarohové kolacky s s nutelou kolac nutelou a s tvarohem koláč s tvarohem a nutelou nutella koláč bez peceni hvezda s nutella koláč s nu koláč nutela tvaroh

Suroviny: těsto listové, mouka hladká, vejce, nutella, tvaroh jemný, žloutek, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Koláč s nutellou a tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9o2B