Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2017 17:09

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 008 kJ / 719 kcal
Bílkoviny19,17 g
Tuky1,67 g
Vláknina11,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy150,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Není nezbytně nutné použít malé králičí nožky, ale velké běhy se líp upečou a pak i jí, takže ty malé nožky jsou ideální na takovouto "obíračku". Samozřejmě se můžou i uvařit, upečené maso je ale chutnější.

Vývar je dobrý, pokud máme třeba z vaření králičího vývaru (ze hřbetu, apod.), ale pokud není, dá se podlít i vodou. Já jsem jednu malou nožku vařila do příkrmu, tak jsem pak použila vodu, ve které se vařila.

Jako tuk je nejlepší použít sádlo.

Rýži používám nejčastěji hnědou parboiled dlouhozrnnou.

Maso se dá upéci i dopředu a pak je to chutná rychlovka, která je za chvilku hotová.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králičí rizoto rizoto z kraliciho masa rizoto s králičího masa králík recepty králíci ryzoto rizoto z králika recept králičí rizoto rizoto s králíky kraličí rizoto recept kralici ryzeto kraliči rychlovky rizoto rizoto kralik králičí rizeto rizoto s králičí rizoto z králíka recept rizoto s králičím masem králičí rizito recept na rizoto z rýže a vařeného králičího masa recept z vařeného králika

Suroviny: nožička vepřová, sádlo, pórek, sůl, rýže, hrášek,

TopRecepty.cz

Králičí rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3gKx