Masové koule zapečené ve smetaně

Mleté maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Suroviny 3-4 porce

500 g mletého masa
( vepřové a hovězí )
sůl
pepř
česnek
majoránka
1 vejce
1 cibule
6 žampionů
olej
smetana
150 g gorgonzoly

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do mísy, přidáme vajíčko, česnek, sůl, pepř, majoránku. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájené žampiony, osolíme a opepříme a podusíme.

  2. Podušené žampiony přidáme k masu a vše promícháme. Uděláme koule, vložíme je do zapékacích misek, posypeme nastrouhanou gorgonzolou a zalijeme smetanou.

  3. Zapečeme.

Komentáře k receptu Masové koule zapečené ve smetaně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: masové koule zapečené koule na smetaně zapecene masove koule zapečené mleté koule masove koule ve na smetaně zapecene koule se smetanou zapečené masové koule recept masové koule na smetaně mleté maso kulicky s s gorgonzolou masové kuličky zapečené se smetanou a sýrem masové kuličky na smetaně masové koule ve smetanové omaccce zapecene koule a smetanou masové koule ve smetaně mlete koule na smetaně masové koule na žampionech pecene masové kuličky omáčce masové koule ve smetanové omáčce masove koule na zekenine a smetane mletý zapecene ve smetaně