Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,81 g |
Tuky | 128,37 g |
Vláknina | 4,37 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 16,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s maltézskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDMy
Moje poznámka
Losos s maltézskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDMy
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 10 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 15 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 10 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 13 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 15 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Tématické fráze:
losos recept,
losos recepty,
losos s omáčkou,
recept losos,
recepty losos,
recepty z lososa,
omáčka k lososu,
losos s maltézskou omáčkou,
recepty na lososa,
recept na lososa,
losos-recepty,
losos recept omáčka,
recepty losos na másle,
omacka z bileho vina k lososu,
recept na přípravu lososa s omáčkou,
omáčka na lososa,
losos recept z omackou,
omáčky pro přípravu lososa,
na lososa omáčka,
omáčka na losos
Suroviny:
losos,
citron,
vývar zeleninový,
cibule,
sůl,
pepř,
olej olivový,
pomeranče,
víno bílé,
máslo,
žloutek,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (3)