Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s kečupem, tatarkou a zeleninou.
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bimbásci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgkN
Moje poznámka
Bimbásci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgkN
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 9 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 9 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 10 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 10 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 10 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na bram. placky,
bimbásek z bramborového těsta,
bram. těsto,
recept tenké párky,
tenke parky recept,
tenké párky na jiný způsob,
bramborové těsto plněné párkem,
bram.placky,
bram placky,
recepty s parky,
recept na tenké párky,
bram.testo recept,
parek v trojobalu,
bramborové doutníky s párkem,
bram.knedliky plněné špenátem recept,
placky z bram testa,
recepty z tenkých párků,
recepty z bramborového těsta,
smažené bimbásky#sclient=psy-ab,
tenké bramborové těsto
Suroviny:
těsto bramborové,
párky,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej
Komentáře (8)
dobré to bude určo