Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s kečupem, tatarkou a zeleninou.
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bimbásci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgkN
Moje poznámka
Bimbásci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgkN
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na bram. placky,
bimbásek z bramborového těsta,
bram. těsto,
recept tenké párky,
tenke parky recept,
tenké párky na jiný způsob,
bramborové těsto plněné párkem,
bram.placky,
bram placky,
recepty s parky,
recept na tenké párky,
bram.testo recept,
parek v trojobalu,
bramborové doutníky s párkem,
bram.knedliky plněné špenátem recept,
placky z bram testa,
recepty z tenkých párků,
recepty z bramborového těsta,
smažené bimbásky#sclient=psy-ab,
tenké bramborové těsto
Suroviny:
těsto bramborové,
párky,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej
Komentáře (8)
dobré to bude určo