Jablečný závin z tvarohového těsta
Jablečný štrúdl podle tohoto srozumitelného a jednoduchého receptu zvládne upéct každý. I ten, kdo si netroufá na přípravu listového těsta. Štrúdl z tvarohového těsta je vláčný a neodolatelně voní jablíčky a skořicí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 005 kJ / 4 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,68 g |
Tuky | 190,49 g |
Vláknina | 41,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 631,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z tvarohového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5W2
Moje poznámka
Jablečný závin z tvarohového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5W2
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 8 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 4 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 4 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 5 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 7 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 7 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 8 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 9 hodinami
Tématické fráze:
jablecny zavin z tvarohoveho testa,
jablkový závin z tvarohového těsta,
jablkovy strudl z tvarohoveho testa,
těsto na jablečný závin z tvarohu,
tvarohový závin s jablky,
jablecny zavin z listoveho testa
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
cukr moučkový,
tuk hera,
sůl,
jablko,
skořice,
rozinky,
strouhanka,
cukr,
žloutek
Komentáře (2)