Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 791 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,77 g |
Tuky | 7,75 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 499,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Moje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
perniperníčky,
perni recepty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do perníku,
med,
rum,
mléko,
pečící papír,
povidla švestková,
poleva čokoládová,
bílek,
mandle,
poleva bílková
Komentáře (7)
Tak tadyk tomutok se nedá vytknout ani Ň
No, pominuli cca 170 g švestkových povidel v surovinách a zhruba 200 g povidel v postupu, že
***
Honila ho mlsná a pekl v remosce...
Vložil do studeného přístroje a opravdu za 30´ bylo napečíno
Bod 6 postupu také OK
Po ochutnání formu zadekloval orig. víkem a sestavu uklidil z dosahu do komory, že aby bylo po dvou dnech proležení ještě co ochutnávat, že