Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 791 kJ / 2 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,77 g |
| Tuky | 7,75 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 499,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Moje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 9 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí svíčková na smetaně
JirkaB před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
KristinaT před 5 hodinami
Tiramisu roláda s Mascarpone
agibail před 6 hodinami
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 7 hodinami
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 8 hodinami
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 10 hodinami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 10 hodinami
Tématické fráze:
perniperníčky,
perni recepty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do perníku,
med,
rum,
mléko,
pečící papír,
povidla švestková,
poleva čokoládová,
bílek,
mandle,
poleva bílková
Komentáře (7)
Tak tadyk tomutok se nedá vytknout ani Ň
No, pominuli cca 170 g švestkových povidel v surovinách a zhruba 200 g povidel v postupu, že
***
Honila ho mlsná a pekl v remosce...
Vložil do studeného přístroje a opravdu za 30´ bylo napečíno
Bod 6 postupu také OK
Po ochutnání formu zadekloval orig. víkem a sestavu uklidil z dosahu do komory, že aby bylo po dvou dnech proležení ještě co ochutnávat, že