

Kuřecí srdíčka na cibulce s uzeným masem
Suroviny 4 porce
- 800 g kuřecích srdíček
- 200 g uzené rolky
- 1 velká cibule
- sůl
- pepř
- Podravka
Postup přípravy receptu
Kuřecí srdíčka důkladně omyjeme, nakrájíme na drobné kousky. Při krájení odstraníme přebytečný tuk, znovu propláchneme a vložíme do hrnce.
Cibuli a uzenou rolku nakrájíme na jemno a přidáme k srdíčkům. Okořeníme a dusíme do měkka. Nepřidáváme žádnou vodu ani vývar. Srdíčka pustí hodně šťávy.
Servírujeme s rýží a čerstvou zeleninou.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí srdíčka na cibulce s uzeným masem
K receptu nejsou žádné komentáře.