Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Torta di spaghetti

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 3. 2019 16:01

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 396 kJ / 2 485 kcal
Bílkoviny128,70 g
Tuky55,00 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,04 g
Sůl7,55 g
Sacharidy354,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Baba KOPRA Baba KOPRA

17. 3. 2019 17:30

KucharinkaAla: Dobrý den, to jsou křupavé rajčatové vločky. Já si je dávám třeba jen na chleba s pomazánkovým máslem. Více se dozvíte u nás www.kopra.cz/rajcinky-s-bazalkou

KucharinkaAla

17. 3. 2019 17:23

A co to jsou ty Rajčinky?

Baba KOPRA Baba KOPRA

17. 3. 2019 09:41

bofinka: Je fakt, že používat už hotové konzervy, není asi úplně in, ale je fakt, že jsem ty špagety zkoušela dělat z čerstvých rajčat a paprik a prostě to nebylo ono.

Baba KOPRA Baba KOPRA

17. 3. 2019 09:37

bofinka: Tak ony se tak nějak ty vůně a chutě prolnou s tím kuřecím. Možná máte pravdu, ale zkoušet to nebudu. Tak jak jsem ten recept napsala je výsledek výbornej. Je to velká dobrota, tak proč to měnit. :-)

bofinka

17. 3. 2019 09:25

I predbezne duseni na panvi konzervovanych preparatu mi prijde jako zbytecnost, kdyz pak vse jeste zapekame hodinu 8-( v troube.

Eja57 Eja57

17. 3. 2019 09:18

zizala: Já si dovedu představit "dort", kde základem jsou špagety, i jsem jednou něco podobného dělala - uvařené špagety pospojované hustou kořeněnou rajčatovou omáčkou a sýry ( mozzarella, pecorino), upěchované v dortové formě a zapečené. Nechat po vyndání z trouby "usadit", pak to jde po odstranění "límce" i dobře porcovat. Hezky to vypadá a dobře to chutná.
Ale tady vzhledem ke složení mne název docela pobavil....

Baba KOPRA Baba KOPRA

17. 3. 2019 09:17

zizala: Dobrý den, vlastně nevím, to je recept mého kamaráda, nikdy jsem se ho na to neptala a už se ani nezeptám, před dvěma roky umřel. Já jsem si ten recept jen vylepšila Rajčinkami. Takže odpověď, bohužel, neznám. Omlouvám se.

zizala zizala (moderátorka)

17. 3. 2019 08:05

Můžu se zeptat, proč italský název? Pod názvem Torta di... si představím koláč, kde základem je nějaké těsto.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: torta di spaghetti kopra mleté kuřecí maso recepty

Suroviny: těstoviny špagety, koření, lečo, lečo, sýr eidam, řízky kuřecí, olej

TopRecepty.cz

Torta di spaghetti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7ZDw