Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sezonní plněné bedly

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

14. 7. 2009 21:17

Suroviny

Porce: kolik se jich nasbírá...

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto jsem je připravila dnes k večeři, chuť bedel ta nádivka nevezme, naopak je to delikatesa!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Natálie

5. 8. 2011 11:37

ahoj,včera a dnes jsem našla spoustu nadherných bedel,tak zkusím váš recept ale přidám lovecký salám:-p

vlada2

15. 9. 2010 20:19

:yes: Dnes jsem se k této mňamce :-p dostal a předčila veškerá očekávání. Je to skutečná delikatesa. Letí plus bodík! :yes:

aje

15. 9. 2010 12:07

bedly jen očistím a když je velká to znamená ze nemá mističku tak lehce posolím jak pustí vodu tak ona trochu změkne naplň dam na jednu půlku přeložím a držím dokut neobalím pak to vše drží pohromadě vsem doporucuji tento recep vyskousel kamarad ma hospodu tak sme tam udelali ochutnavku z mima receptama s ryb ( jako plněné rybý knedlíky nebo plněne papriky) a druhy den chodili lidi a ptali se jestli to nebude nebo kdy to bude tak sme jím dali z vašim tajnim svolením t odkazem na internet ještě jednou díky za bomba recept

Bibinka Bibinka

7. 9. 2010 12:54

Danuš(neregistrovaná, věru si mě potěšila, že měly bedličky takový úspěch a dík, že jsi je udělala.:yes:

Dana61

7. 9. 2010 09:29

Bibinko, dělám s různými náplněmi, ale dnes byla ta od Tebe. No prostě opět mňamka:yes::-p Pro velký ohlas a pro nedostatek bedlí (měla jsem jich jen 5) jsem naplnila i hlavičky dutonohých hříbků a všichni byli spokojení - doporučuji:-p

martina 72

6. 9. 2010 17:37

Můžu se zeptat, mám větší klobouky bedel. Takže jsem je rozpůlila, tu náplň dám navrch a mám přiklopit druhou polovinou klobouku nebo to obalit jen, když je ta náplň na klobouku?

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 9. 2010 12:55

Śmankote, jak jsem tohle mohla přehlídnout? Bedla je skvělá, když se zadařilo, smažila jsem z ní řízky. Teď ovšem nemám. Každopádně plus, Bibi;-):yes:

maris maris

4. 9. 2010 12:39

Eli, já si myslím, že bedly jsou v tom nevinně,:-) ale houby jako takové jsou dost těžké, ještě smažené a na noc, to není moc dobrá kombinace. ;-)

Eliza Eliza

4. 9. 2010 12:30

No a dost mě to štve, měla jsem je ráda na chlebu, jen osolené okmínované a opečené...:-p:-p
V létě jsem několikrát pekla bedly na víně tady ze stránek a všichni si hrozně pochutnávali. Já jsem pro jistotu jen koštla...

magdalenka magdalenka

4. 9. 2010 11:20

Bibi, ja ich jem tiež celý život a mám sa k svetu...Chcela som povedať iba, že Eliza zrejme patrí k tým mála ľuďom, ktorým bedle nerobia dobre.

Bibinka Bibinka

4. 9. 2010 09:47

Jarko(neregistrovaná), bedly se neloupou:-! Jen se ta svrchu očistí.
Vůbec nikdy mě nenapadlo, že by byly málo tepelně zpracované, smaží se dost dlouho na sníženou teplotu a jsou krásně propečený:-p Jíme je celý život a žijeme:-D

jahoda jahoda

4. 9. 2010 09:25

Já zase houby zásadně nejím večer, jsou těžko stravitelné:-)

magdalenka magdalenka

4. 9. 2010 09:22

Eliza, v mojom atlase húb sa uvádza, že za surova alebo nedostatočne tepelne upravená bedľa je mierne jedovatá. (Hovoríme o bedli vysokej alebo červenejúcej.)To znamená, že môžeš mať mierne tráviace problémy. Zrejme to súvisí aj s individuálnou precitlivelosťou, nakoľko aj suchohríby sa správajú podobne - teda u mňa, ak nie sú dosť dlho povarené.
Predpokladám, že u vás tie bedle jedli viacerí a iba tebe bolo nevoľno...Vysmážanie nepovažujem za dlhodobú tepelnú úpravu, ale mne vysmažené bedle, napriek tomu problémy nerobia.

ruzena ruzena

4. 9. 2010 00:32

Já jsem bedly neloupala,jen jsem je oškrábala:-D

isindy isindy

4. 9. 2010 00:02

Elizo, a co to zkusit se žampiony?;-) já bych si klidně dala tu bedlu :yes:- a s velkou chutí:-p - ale neviděla jsem je už asi 20 let :-( zato hřibů bylo letos víc než 1000;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bedle recepty bedle bedla recepty bedle s masem zapečené plněné bedly nadívané bedly bedla recept recepty z bedlí nadívané bedle plněné bedly mletým masem recepty z bedel recepty z bedly bedle recept bedly plněné mletým masem bedle uprava plněné bedly zapékané recepty bedle bedle a jejích zpracování bedla zpracovani bedli

Suroviny: houba bedla, vejce, česnek, sýr tvrdý, kmín mletý, majoránka, koření oregáno, sůl, olej, petrželka, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Sezonní plněné bedly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2x5