Sezonní plněné bedly
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto jsem je připravila dnes k večeři, chuť bedel ta nádivka nevezme, naopak je to delikatesa!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2011 11:37
ahoj,včera a dnes jsem našla spoustu nadherných bedel,tak zkusím váš recept ale přidám lovecký salám
15. 9. 2010 20:19
Dnes jsem se k této mňamce dostal a předčila veškerá očekávání. Je to skutečná delikatesa. Letí plus bodík!
15. 9. 2010 12:07
bedly jen očistím a když je velká to znamená ze nemá mističku tak lehce posolím jak pustí vodu tak ona trochu změkne naplň dam na jednu půlku přeložím a držím dokut neobalím pak to vše drží pohromadě vsem doporucuji tento recep vyskousel kamarad ma hospodu tak sme tam udelali ochutnavku z mima receptama s ryb ( jako plněné rybý knedlíky nebo plněne papriky) a druhy den chodili lidi a ptali se jestli to nebude nebo kdy to bude tak sme jím dali z vašim tajnim svolením t odkazem na internet ještě jednou díky za bomba recept
7. 9. 2010 12:54
Danuš(neregistrovaná, věru si mě potěšila, že měly bedličky takový úspěch a dík, že jsi je udělala.
7. 9. 2010 09:29
Bibinko, dělám s různými náplněmi, ale dnes byla ta od Tebe. No prostě opět mňamka Pro velký ohlas a pro nedostatek bedlí (měla jsem jich jen 5) jsem naplnila i hlavičky dutonohých hříbků a všichni byli spokojení - doporučuji
6. 9. 2010 17:37
Můžu se zeptat, mám větší klobouky bedel. Takže jsem je rozpůlila, tu náplň dám navrch a mám přiklopit druhou polovinou klobouku nebo to obalit jen, když je ta náplň na klobouku?
4. 9. 2010 12:55
Śmankote, jak jsem tohle mohla přehlídnout? Bedla je skvělá, když se zadařilo, smažila jsem z ní řízky. Teď ovšem nemám. Každopádně plus, Bibi
4. 9. 2010 12:39
Eli, já si myslím, že bedly jsou v tom nevinně, ale houby jako takové jsou dost těžké, ještě smažené a na noc, to není moc dobrá kombinace.
4. 9. 2010 12:30
No a dost mě to štve, měla jsem je ráda na chlebu, jen osolené okmínované a opečené...
V létě jsem několikrát pekla bedly na víně tady ze stránek a všichni si hrozně pochutnávali. Já jsem pro jistotu jen koštla...
V létě jsem několikrát pekla bedly na víně tady ze stránek a všichni si hrozně pochutnávali. Já jsem pro jistotu jen koštla...
4. 9. 2010 11:20
Bibi, ja ich jem tiež celý život a mám sa k svetu...Chcela som povedať iba, že Eliza zrejme patrí k tým mála ľuďom, ktorým bedle nerobia dobre.
4. 9. 2010 09:47
Jarko(neregistrovaná), bedly se neloupou Jen se ta svrchu očistí.
Vůbec nikdy mě nenapadlo, že by byly málo tepelně zpracované, smaží se dost dlouho na sníženou teplotu a jsou krásně propečený Jíme je celý život a žijeme
Vůbec nikdy mě nenapadlo, že by byly málo tepelně zpracované, smaží se dost dlouho na sníženou teplotu a jsou krásně propečený Jíme je celý život a žijeme
4. 9. 2010 09:25
Já zase houby zásadně nejím večer, jsou těžko stravitelné
4. 9. 2010 09:22
Eliza, v mojom atlase húb sa uvádza, že za surova alebo nedostatočne tepelne upravená bedľa je mierne jedovatá. (Hovoríme o bedli vysokej alebo červenejúcej.)To znamená, že môžeš mať mierne tráviace problémy. Zrejme to súvisí aj s individuálnou precitlivelosťou, nakoľko aj suchohríby sa správajú podobne - teda u mňa, ak nie sú dosť dlho povarené.
Predpokladám, že u vás tie bedle jedli viacerí a iba tebe bolo nevoľno...Vysmážanie nepovažujem za dlhodobú tepelnú úpravu, ale mne vysmažené bedle, napriek tomu problémy nerobia.
Predpokladám, že u vás tie bedle jedli viacerí a iba tebe bolo nevoľno...Vysmážanie nepovažujem za dlhodobú tepelnú úpravu, ale mne vysmažené bedle, napriek tomu problémy nerobia.
4. 9. 2010 00:32
Já jsem bedly neloupala,jen jsem je oškrábala
4. 9. 2010 00:02
Elizo, a co to zkusit se žampiony? já bych si klidně dala tu bedlu - a s velkou chutí - ale neviděla jsem je už asi 20 let zato hřibů bylo letos víc než 1000
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 53 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 59 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Co nabídnete svým hostům při oslavě Silvestra k jídlu a pití? Nabízíme velký přehled možností
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: bedle recepty bedle bedla recepty bedle s masem zapečené plněné bedly nadívané bedly bedla recept recepty z bedlí nadívané bedle plněné bedly mletým masem recepty z bedel recepty z bedly bedle recept bedly plněné mletým masem bedle uprava plněné bedly zapékané recepty bedle bedle a jejích zpracování bedla zpracovani bedli
Suroviny: houba bedla, vejce, česnek, sýr tvrdý, kmín mletý, majoránka, koření oregáno, sůl, olej, petrželka, mouka hladká, vejce, strouhanka
Sezonní plněné bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2x5
65 názorů