Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 986 kJ / 1 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,67 g |
| Tuky | 97,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 0,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Surovú cviklu a batát nakrájame na kolieska, zeler na tenšie plátky. Mäso nakrájame na kocky.
Krok 2: Do zapekacej misky vrstvíme: cvikla, posypeme tymiánom a soľou, zeler, posypeme tymiánom, mäso, posypeme korením a batát, posypeme soľou a korením.
Krok 3: Zalejeme vývarom a zakryté dusíme v rúre na 190°C asi 30 minút. Potom odkryjeme, navrch poukladáme plátky slaniny a zapečieme ešte asi 10 minút.
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina zapékaná s vařeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/goDZ
Moje poznámka
Zelenina zapékaná s vařeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/goDZ
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 15 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 39 minutami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 1 hodinou
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 1 hodinou
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 15 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept co s vařenými masem
Suroviny:
řepa červená,
celer řapíkatý,
batáty,
maso,
vývar masový,
slanina uzená,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (1)