Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 1,98 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 5,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Majonézu smícháme se smetanou, hořčicí, solí, pepřem a cukrem..Podle hustoty zředíme mlékem. Přidáme kopr a dochutíme.
Krok 2: Uvařená vejce uložíme na talíř, přelijeme omáčkou a dozdobíme rajčetem, okurkou nebo libovolnou zeleninou. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 27. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Moje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
koprova studena polevka,
koprová omáčka,
koprová omáčka s vejcem,
koprová omáčka s vejci,
kopr recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
kopr,
mléko,
sůl,
cukr,
pepř,
vejce
Komentáře (3)