Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 31,96 g |
| Vláknina | 1,98 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 5,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Majonézu smícháme se smetanou, hořčicí, solí, pepřem a cukrem..Podle hustoty zředíme mlékem. Přidáme kopr a dochutíme.
Krok 2: Uvařená vejce uložíme na talíř, přelijeme omáčkou a dozdobíme rajčetem, okurkou nebo libovolnou zeleninou. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 27. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Moje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 2 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 4 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 17 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 8 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 11 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 11 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 13 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 15 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 15 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 16 hodinami
Tématické fráze:
koprova studena polevka,
koprová omáčka,
koprová omáčka s vejcem,
koprová omáčka s vejci,
kopr recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
kopr,
mléko,
sůl,
cukr,
pepř,
vejce
Komentáře (3)