Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 1,98 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 5,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Majonézu smícháme se smetanou, hořčicí, solí, pepřem a cukrem..Podle hustoty zředíme mlékem. Přidáme kopr a dochutíme.
Krok 2: Uvařená vejce uložíme na talíř, přelijeme omáčkou a dozdobíme rajčetem, okurkou nebo libovolnou zeleninou. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 27. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Moje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 minutami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 3 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 12 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 13 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 14 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 14 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 15 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 17 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 18 hodinami
Tématické fráze:
koprova studena polevka,
koprová omáčka,
koprová omáčka s vejcem,
koprová omáčka s vejci,
kopr recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
kopr,
mléko,
sůl,
cukr,
pepř,
vejce
Komentáře (3)