Rychlá jogurtová buchta s jahodami a drobenkou

MonikaP Kuchařka: MonikaP

10 porcí Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 0 názorů

Suroviny

1 malý kelímek bílého jogurtu
1/2 kelímku cukru (může být méně)
2 vejce
5 lžic oleje
vanilkový cukr
1/2 prášku do pečiva (já dala celý)
1 a 1/2 kelímku polohrubé mouky
300 g jahod nebo jiného ovoce
Drobenka :
máslo
hrubá mouka
cukr
(dělám od oka)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny, kromě jahod, smícháme.
    Těsto vlijeme na předem připravený vymazaný plech.
    Dáme na něj jahody rozkrojené napůl.
    A posypeme drobenkou.

  2. Peču cca na 180° cca 20 min.
    Jakmile začne zlátnout, vyndávám z trouby, ale těsto se nesmí lepit na špejli.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rychlá jogurtová buchta s jahodami a drobenkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jogurtová buchta jahody buchta s jahodami a drobenkou jogurtová nadýchaná buchta

Zapomněl/a jsem heslo