Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaský cibulový koláč, kynutý v chladu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (60 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

10. 8. 2019 10:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 327 kJ / 2 229 kcal
Bílkoviny39,52 g
Tuky151,50 g
Vláknina18,04 g
Cholesterol 173 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,19 g
Sacharidy171,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja (moderátorka)

23. 3. 2020 12:18

taddy1: :-) Nedivím sa, že ti to doma zmizne bleskove, je to ozaj :yes::yes::yes:

taddy1 taddy1

23. 3. 2020 11:01

tejaja: Děkuji za přidání fotek, jsou pěkné a názorně ukazují postup. Já jsem zatím ten koláč vyfotit většinou zapomněla a nebo nestihla. Už jak se dopéká, mám frontu domácích jedlíků za zády a koláč ještě horký zmizí během chviličky. Ovšem jako normální ženu mě to, pochopitelně, těší <3

tejaja tejaja (moderátorka)

22. 3. 2020 17:50

Až teraz došlo na tento koláč. Cibuľu mám rada, tak som si pochutnala. Cesto pekne vykyslo a dobre sa s ním pracovalo. Dávam do obľúbených, koláč je výborný. :yes:;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

11. 10. 2019 08:21

taddy1: Ďakujem, určite vyskúšam. ;-)

taddy1 taddy1

10. 10. 2019 21:07

tejaja: Těsto má být silné cca 1/2 cm - jako na pizzu. Na tvaru v podstatě nezáleží, já osobně dělám na plechu obdélníkový, ale určitě kulatý bude hezký a lépe se bude porcovat na pravidelné trojúhelníčky.

tejaja tejaja (moderátorka)

29. 9. 2019 17:53

Mám rada slané koláče a tento recept sa mi pozdáva. Dávate cesto na okrúhly alebo klasický obĺžnikový plech? Neviem, aké má byť cesto vysoké.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: alsasky cibulovy kolac alsaský cibulový koláč z kynutého těsta cibulové koláčky kynuté

Suroviny: voda, mléko, olej olivový, droždí, cukr, sůl, mouka hladká, smetana zakysaná, slanina anglická, cibule, česnek, pepř

TopRecepty.cz

Alsaský cibulový koláč, kynutý v chladu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w1OJ