Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 363 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,66 g |
Tuky | 13,31 g |
Vláknina | 90,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 83,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cícer (cizrnu) namočíme na 12 hod do vody a potom uvaríme. Scedíme.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme huby, orestujeme, vložíme na rezance nakrájanú papriku, narezané paradajky a cícer. Osolíme, podlejeme 2 lyžicami vody a povaríme 10 minút.
Krok 3: Podávame s kuskusom alebo len s chlebom.
Zveřejněno 11. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna s rajčaty a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B48x
Moje poznámka
Cizrna s rajčaty a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B48x
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept cizrna,
cizrna pomazanka s paprikou a rajcaty,
cizrna recepty,
recepty z cizrny
Suroviny:
cizrna,
houby sušené,
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
olej,
sůl
Komentáře (1)