Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Vše promícháme, opepříme a přidáme 1 dl vody z těstovin s rozpuštěným bujónem. Krok 5: Krátce ještě podusíme, ochutnáme a je-li potřeba, osolíme a ještě opepříme. Krok 6: Servírujeme zdobené plátky jarní cibulky, cherry rajčátky a rozmarýnem.
Zveřejněno 9. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová směs s kuřecími stehny, zeleninou a lilkové ravioly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N422
Moje poznámka
Houbová směs s kuřecími stehny, zeleninou a lilkové ravioly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N422
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 19 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 5 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 8 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 8 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 9 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s kurecimi stehny
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
celer řapíkatý,
hrášek,
kapie žlutá,
bujon kuřecí,
těstoviny,
olej olivový,
pepř bílý,
ravioly,
rajče cherry,
rozmarýn,
cibulka jarní
Komentáře (3)