Postup přípravy
Krok 1: Začala jsem bazalkovým pestem, které jsem udělala z bazalky, parmezánu, olivového oleje, česneku, soli a pepře. Na tyhle noky jsem ho udělala trochu řidší, než obvykle, aby noky hezky obalilo.
Krok 2: Lososa jsem opekla na pánvi na troše oleje a másla tak, aby byl na povrchu dozlatova opečený a uvnitř ještě mírně růžový. Stačí mu tak 3 minuty naprudko. Také jsem orestovala kousky červené papriky, která dodala svěžest.
Krok 3: Mezitím jsem uvařila a scedila noky. Je možné je ješte na másle orestovat dokřupava. Noky obalíme v bazalkovém pestu, přidáme restovanou papriku a opečeného lososa.
Zveřejněno 22. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s noky s bazalkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpYP
Moje poznámka
Losos s noky s bazalkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpYP
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Trdelník...maxi
veverka30 před 47 minutami
Kapustová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 2 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 4 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 4 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 5 hodinami
Suroviny:
losos,
noky bramborové,
bazalka čerstvá,
parmazán,
česnek,
olej olivový,
máslo,
paprika čerstvá červená
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.