Postup přípravy
Krok 1: Začala jsem bazalkovým pestem, které jsem udělala z bazalky, parmezánu, olivového oleje, česneku, soli a pepře. Na tyhle noky jsem ho udělala trochu řidší, než obvykle, aby noky hezky obalilo.
Krok 2: Lososa jsem opekla na pánvi na troše oleje a másla tak, aby byl na povrchu dozlatova opečený a uvnitř ještě mírně růžový. Stačí mu tak 3 minuty naprudko. Také jsem orestovala kousky červené papriky, která dodala svěžest.
Krok 3: Mezitím jsem uvařila a scedila noky. Je možné je ješte na másle orestovat dokřupava. Noky obalíme v bazalkovém pestu, přidáme restovanou papriku a opečeného lososa.
Zveřejněno 22. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s noky s bazalkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpYP
Moje poznámka
Losos s noky s bazalkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpYP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 22 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 11 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 11 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 12 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 13 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 13 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 14 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 15 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 17 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 17 hodinami
Suroviny:
losos,
noky bramborové,
bazalka čerstvá,
parmazán,
česnek,
olej olivový,
máslo,
paprika čerstvá červená
Komentáře (1)