Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné žemličky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 45 min

135 min (90 min příprava + 45 min tepelná úprava)

26. 7. 2009 16:13

Suroviny

Porce: 60 -70 žemliček

Nutriční hodnoty

Energie19 997 kJ / 4 779 kcal
Bílkoviny148,26 g
Tuky109,95 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 3,45 g
Sůl8,57 g
Sacharidy782,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

3. 2. 2011 21:51

ahoj, je prosim mozne nahradit sadlo necim jinym??? Maslem, Omegou, olejem? Moc dekuji

romjer

13. 1. 2011 14:56

Vypadají nádherně hned bych si kousla. V sobotu máme oslavu, tak je vyzkouším ;-) a dávám bodík :yes:

Irrena Irrena

9. 1. 2011 17:15

Doogo krásné:yes:

faraonka faraonka

11. 12. 2009 23:04

Jezisi ty vypadaji jako panenky

Dooga Dooga

16. 11. 2009 09:52

Tak to jsem móóóc rád. Měla jsi tu malou kuchařinku při práci vyfotit. Měj se.:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 11. 2009 09:47

Doogo,včera jsme se všichni sešli u dcery a už jsme byli domluveny,že tam tyto žemličky vyzkoušíme,protože ona má pekárnu.Nakonec jsme dělaly všechny ženský i děti kuličky na žemličky nejmladší je 14měsíců i té se líbilo těsto.:-Ddopadlo to skvěle,vypadalo to nádherně na tácu,doporučuji.Prima nápad.:-))Dávám bodík:yes:

LUDMILA

14. 10. 2009 14:40

Děkuji za super receptíky!Konečně mám inspiraci!Jinak zdravím od Teplic!

Gabina

27. 7. 2009 11:10

Dělala jsem podobné malé houstičky od tejaji http://www.toprecepty.cz/recept/2762-zemlicky-s-ce..., všude měly úspěch. :yes: Já mám pekárnu na 1500 g, tak se mi tam ta dávka vejde celá ;-)

Dooga Dooga

26. 7. 2009 18:35

Jo, dobrá připomínka. Do pekárny poloviční dávka. Omlouvám se.

jirka66 jirka66

26. 7. 2009 18:29

Dávám bod:yes:A chtěl sem se zeptat - nepřekyne to ven když je to z kila:-?Protože já mám pekárnu tak na 600 g;-(

Dooga Dooga

26. 7. 2009 18:04

Díky za chválu. Je fakt, že kdo ochutnal, tak si sáhl znovu. domácí pekárna je hlavně pro nás lenochy a pro starší. já jsem jí teď kupoval mamince. Je jí 79 let a když něco zadělává, tak už jí to tak něšlo. Do pekárny nasypeš a zapneš. Uděláš si v ní těsto, zaděláš knedlík, uděláš marmeládu, upečeš chleba a spoustu dalšího. Pokud jí nechceš, tak si uděláš kvásek a těsto zaděláš a necháš vykynout. Taky to jde.;-)

sidera

26. 7. 2009 16:57

No to je krása :-O já si snad na stará kolena pořídím Domácí pekárnu ;-). Bodík už letí :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 7. 2009 16:35

Moc hezké žemličky, takové maličké jednohubky. Dovolila jsem si ti poopravit kategorii na domácí pekárnu;-) No a za hezký dojem, protože o chuti nepochybuji máš plus:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: žemličky domácí žemličky plněné houstičky male zemlicky mini zemlicky houstičky jednohubky žemličky na jednohubky minižemličky kynuté žemličky plnene mini housticky plněné domácí houstičky recept na žemličky silvestrovsky zemle recept žemlička jednohubky žemličky plnené slané zemlicky žemličky recept mini houstičky recept plněné houstičky zemlichy

Suroviny: mouka hladká, mléko, droždí, cukr, žloutek, sůl, sádlo, mák, semínka sezamová, šunka, sýr, okurka čerstvá, paprika

TopRecepty.cz

Plněné žemličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZZl