Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,50 g |
Tuky | 180,40 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 121,60 g |
Postup přípravy
Klobásu a žampiony nakrájíme na plátky. Krok 2: V pánvi maso zprudka z obou stran opečeme. Maso vyndáme, dáme na pánev klobásu a restujeme do doby, než bude klobása opečená. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky. Hotové vyndáme na talíř. Krok 3: Omáčku uděláme tak, že do výpeku přidáme máslo a zahustíme hladkou moukou. Přidáme zpět opečené maso, opečené žampiony, klobásu a necháme dusit do měkka. Nakonec dochutíme. Krok 4: Podáváme s hranolky či bramborami.
Zveřejněno 17. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Moje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 31 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 33 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
klobása pikantní,
žampióny,
máslo,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Ale zas oceňuji, že si autor stojí na svém
No, mohl byste se z toho vykecat bez ztráty kytičky, pokud byste do postupu někam alibisticky dopsal "podlijeme vodou"
Já bych šel na omáčku přes bešamel a na 150g mouky (+150g másla) se dává skoro 2000 ml mléka (vody)