Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 716 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,13 g |
| Tuky | 32,25 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 441 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Zelenina by měla zůstat pevná, nerozvařená. Krok 3: Zeleninu opatrně promícháme s natrhanou omeletou, na talíři doplníme petrželkou a hned podáváme.
Zveřejněno 24. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná omeleta s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyvV
Moje poznámka
Trhaná omeleta s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyvV
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 29 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 50 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 52 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 2 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 17 hodinami
Suroviny:
vejce,
voda,
rajče,
paprika,
cibule,
klobása pikantní,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Přidání mleté papriky do leča není běžné, ale já to tak dělám už leta a je to moc dobré, doporučuji vyzkoušet.
Jinak souhlas s Maris, když vejce, tak míchaná zvlášť a jen lehce promíchat - no a ten "trhanec" mi přijde jako výborný nápad. No a nebo taky dělám, že do hotového leča rozhrnu "důlky" podle počtu strávníků a vložím vejce, nechám ztuhnout bílek a žloutek nechám polotekutý....
( Kašovité cosi se skoro rozvařenou zeleninou a důkladně rozmíchanými vejci...děkuji, ne...)
Moc pěkný recept