Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 716 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,13 g |
Tuky | 32,25 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Zelenina by měla zůstat pevná, nerozvařená. Krok 3: Zeleninu opatrně promícháme s natrhanou omeletou, na talíři doplníme petrželkou a hned podáváme.
Zveřejněno 24. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná omeleta s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyvV
Moje poznámka
Trhaná omeleta s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyvV
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 7 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 15 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 6 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 13 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 14 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 15 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 16 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 17 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 18 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 21 hodinami
Suroviny:
vejce,
voda,
rajče,
paprika,
cibule,
klobása pikantní,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Přidání mleté papriky do leča není běžné, ale já to tak dělám už leta a je to moc dobré, doporučuji vyzkoušet.
Jinak souhlas s Maris, když vejce, tak míchaná zvlášť a jen lehce promíchat - no a ten "trhanec" mi přijde jako výborný nápad. No a nebo taky dělám, že do hotového leča rozhrnu "důlky" podle počtu strávníků a vložím vejce, nechám ztuhnout bílek a žloutek nechám polotekutý....
( Kašovité cosi se skoro rozvařenou zeleninou a důkladně rozmíchanými vejci...děkuji, ne...)
Moc pěkný recept