Suroviny
Porce: 18ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 445 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,08 g |
Tuky | 46,36 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 217,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xv6E
Moje poznámka
Smetanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xv6E
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 14 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 15 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 15 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 17 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 18 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 21 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 21 hodinami
Tématické fráze:
smetanové řezy,
pudink ole,
pudink creme olé,
smetana na vaření recepty,
smetana ke šlehání recept,
olé řezy,
créme olé,
óle pudink,
smetanový řez,
recepty ze smetany na vaření,
řezy ze smetany,
pudink bez vareni,
řezy ze smetany ke šlehání,
recepty ze smetany ke šlehání,
smetana na vařeni recept,
ole pudink bez vareni,
smetanový moučník,
smetana na vaření,
krém z pudinku bez vaření,
smetanovy pudink
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
smetana ke šlehání,
pudink bez vaření
Komentáře (2)