Masovo-kapustový nákyp (Dělená strava podle LK - zvířata)

Taevita Kuchařka: Taevita

Dietní recepty , Ostatní 0 názorů

Suroviny

hlávka kapusty
800 g vepřového masa
cibule
4 stroužky česneku
sůl, pepř
4 vejce
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hlávku kapusty pokrájím, uvařím v osolené vodě a hodně vymačkám. Vepřové maso pomelu spolu s kapustou, cibulí, stroužky česneku, osolím, opepřím, přidám 4 žloutky. Promíchám, přidám sníh z 4 bílků.

  2. Peču 175°C asi 1 hod v malém plechu, vyloženém pečicím papírem.

Poznámka

Byla chuť na kapustové karbanátky. Nákyp je šťavnatý, bez tuku ze smažení. Sama jsem byla zvědavá, jak to dopadne, za mě OK.

RECEPT INSPIROVÁN INTERNETEM.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Masovo-kapustový nákyp (Dělená strava podle LK - zvířata)

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Další inspirace

Přidat podobné recepty