Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 403 kJ / 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 47,90 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,30 g |
| Sacharidy | 8,96 g |
Postup přípravy
- 1 zelená cuketa asi 500 g, 4 listy mangoldu bez řapíků, 5 stroužků česneku. 1/4 lžičky soli, 80 g kešu nebo mandlí, 2 lžíce oleje. Cuketu nakrájíme a podusíme na lžíci oleje, vychladlou rozmixujeme s ostatními surovinami, můžeme přidat čerstvou bazalku. Dáme do skleniček (zakápneme olejem) a skladujeme v lednici.
Řapíky lze použít jako chřest na másle.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Moje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 2 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 3 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 2 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 2 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 2 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 3 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 3 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 3 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 3 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 3 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
sůl,
olej olivový,
pesto,
rajče sušené v oleji,
olivy černé,
parmazán,
losos uzený
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann