Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 297 kJ / 788 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,56 g |
| Tuky | 50,43 g |
| Vláknina | 15,84 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme vařit do jednoho hrnce.
Krok 2: Až budou brambory měkké, zahustíme světlou jíškou.
Krok 3: Nakonec ozdobíme majoránkou.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ml6
Moje poznámka
Kapustová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ml6
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 23 minutami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 2 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 51 sekundami
Růžová bábovka
jemelka před 1 minutou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 6 minutami
Nakládaný bůček
magdalenka před 7 minutami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 7 minutami
Dršťková polévka
magdalenka před 7 minutami
Falešná treska
magdalenka před 7 minutami
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 8 minutami
Maminčiny koblihy
magdalenka před 8 minutami
Americké okurky
magdalenka před 8 minutami
Suroviny:
kapusta,
brambory,
maso uzené,
bujón zeleninový,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo,
mouka hladká,
majoránka
Komentáře (9)
Co bych ale určitě zpochybnila - slaninu bez předchozí úpravy dát do hrnce se vším ostatním....jak se píše v receptu...libové uzené dejme tomu ano, ale slaninu?
Jj, traduje se to