Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 297 kJ / 788 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,56 g |
| Tuky | 50,43 g |
| Vláknina | 15,84 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme vařit do jednoho hrnce.
Krok 2: Až budou brambory měkké, zahustíme světlou jíškou.
Krok 3: Nakonec ozdobíme majoránkou.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ml6
Moje poznámka
Kapustová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ml6
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 13 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 2 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 4 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 4 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Suroviny:
kapusta,
brambory,
maso uzené,
bujón zeleninový,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo,
mouka hladká,
majoránka
Komentáře (9)
Co bych ale určitě zpochybnila - slaninu bez předchozí úpravy dát do hrnce se vším ostatním....jak se píše v receptu...libové uzené dejme tomu ano, ale slaninu?
Jj, traduje se to