Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 297 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,56 g |
Tuky | 50,43 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme vařit do jednoho hrnce.
Krok 2: Až budou brambory měkké, zahustíme světlou jíškou.
Krok 3: Nakonec ozdobíme majoránkou.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ml6
Moje poznámka
Kapustová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ml6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 5 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Suroviny:
kapusta,
brambory,
maso uzené,
bujón zeleninový,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo,
mouka hladká,
majoránka
Komentáře (8)
Co bych ale určitě zpochybnila - slaninu bez předchozí úpravy dát do hrnce se vším ostatním....jak se píše v receptu...libové uzené dejme tomu ano, ale slaninu?
Jj, traduje se to