Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 777 kJ / 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,98 g |
| Tuky | 0,67 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 87,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a pridáme na polkolieska narezaný špekáčik. Opäť orestujeme.
Krok 2: Vložíme na polovice nakrájané zemiačky (nešúpeme), osolíme, okoreníme a máličko podlejeme vodou. Zakryté dusíme 10-15 min, podľa veľkosti zemiačikov. Nepodlievame veľa, len minimum, aby sa zemiačky nepripálili.
Krok 3: Pridáme listy čínskej kapusty a ešte niekoľko minút podusíme, len kým listy nezavädnú.
Zveřejněno 14. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s čínským zelím a špekáčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq9Y
Moje poznámka
Brambory s čínským zelím a špekáčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq9Y
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 7 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 1 hodinou
Bábovka Albert
Ketynna před 2 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 2 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 3 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 4 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 4 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí čínské,
špekáček,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (1)