Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,48 g |
Tuky | 28,31 g |
Vláknina | 6,74 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 20,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Na pánev dáme olej a přidáme tofu, chvíli restujeme, potom přihodíme veškerou zeleninu a dále restujeme. Zelenina musí být na skus. Přidáme rybí omáčku a kokosové mléko, přivedeme k varu, přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Moje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 20 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
eliska1947 před 18 minutami
Sekaná
Makysek0310 před 44 minutami
Brokolicové karbanátky
p.breuova před 1 hodinou
Vídeňský bramborový salát
p.breuova před 1 hodinou
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
kna323 před 3 hodinami
Koprová omáčka
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Pecula před 4 hodinami
Lečo
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Ratatouille
janatka před 5 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
janatka před 5 hodinami
Suroviny:
brokolice,
květák,
pórek,
tofu,
paprika čerstvá červená,
pasta kari zelená,
omáčka rybí,
mléko kokosové,
olej sezamový
Komentáře (1)