Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,48 g |
Tuky | 28,31 g |
Vláknina | 6,74 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 20,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Na pánev dáme olej a přidáme tofu, chvíli restujeme, potom přihodíme veškerou zeleninu a dále restujeme. Zelenina musí být na skus. Přidáme rybí omáčku a kokosové mléko, přivedeme k varu, přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Moje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté zelňáky se škvarky
HanaS92 před 1 hodinou
Švýcarské kokosové sušenky
HanaS92 před 2 hodinami
Křehké máslové sušenky
HanaS92 před 2 hodinami
Cuketové Míša řezy
PavlaHr před 4 hodinami
Brambůrky v mikrovlnce
Eliska123jidlo před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Michaela1278 před 6 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Pikantní švestkové chutney
rprenosilova před 7 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
zizimar před 8 hodinami
Švestková buchta
pe3cek před 8 hodinami
Suroviny:
brokolice,
květák,
pórek,
tofu,
paprika čerstvá červená,
pasta kari zelená,
omáčka rybí,
mléko kokosové,
olej sezamový
Komentáře (1)