Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,48 g |
| Tuky | 28,31 g |
| Vláknina | 6,74 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 20,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Na pánev dáme olej a přidáme tofu, chvíli restujeme, potom přihodíme veškerou zeleninu a dále restujeme. Zelenina musí být na skus. Přidáme rybí omáčku a kokosové mléko, přivedeme k varu, přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Moje poznámka
Zeleninové kari III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A06j
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 50 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 1 hodinou
Pečené koleno
magdalenka před 1 hodinou
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
[email protected] před 1 hodinou
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 3 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 3 hodinami
Nakládaný bůček
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
brokolice,
květák,
pórek,
tofu,
paprika čerstvá červená,
pasta kari zelená,
omáčka rybí,
mléko kokosové,
olej sezamový
Komentáře (1)