Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 11. 2020 17:25

Suroviny pro 7

7

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 546 kJ / 1 326 kcal
Bílkoviny116,22 g
Tuky78,28 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 5,10 g
Sůl12,60 g
Sacharidy31,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Dobrou chuť..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

28. 11. 2020 10:01

Kolbabka: Tak to si asi budete muset zřídit vlastní stránky bez možnosti přispívat pro kohokoliv dalšího - nebo chválu byste připustila? Tohle jsou veřejné stránky, a ty komentáře umožňují, ať se Vám to líbí nebo nikoliv. Trocha pokory není nikdy ke škodě.

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 09:43

Dajda: Ja se vam tady vyzpovidavat nemusim. Bude mi stacit, kdyz sobotu budete travit jinak, nez otravovanim mě. Hezky den :-K :-K

Dajda Dajda

28. 11. 2020 09:40

Kolbabka: Co máte pořád s tou dokonalostí? Přečetla jste si můj komentář až do konce?
Můžete si sem dávat, co chcete? Jasnější odpověď na moji otázku, o co Vám jde, jste nám dát ani nemohla.

Nefotím a co má být? Zato si moc dobře rozmýšlím, co z toho, co dělám, zveřejním. A moc mě těší, když někdo jídlo podle mého receptu uvaří a přidá hezkou fotku.:-K

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 09:19

Dajda: To, ze jsem ho delala poprve znamena, ze si sem nemuzu pridat recept? Omacka byla vyborna, nikdo nerekl zadnou namitku a chutnala i priteli, ktery segedin nemá rád.. Ja byla spokojena a tak si sem muzu dat co chci ;-) Ale ja zapomnela, vy jste v 19 letech byla urcite dokonala :-D nedivim se, ze u vetsiny receptu nemate foto :-D

Dajda Dajda

28. 11. 2020 09:13

Kolbabka: Tak já potom vůbec nechápu, proč sem dáváte recept na jídlo, které jste uvařila poprvé a ještě s ním nemáte zažité zkušenosti. Zkusila jste se podívat, kolik je tu receptů na segedín (koprovku, knedlíky ad.)? Více než padesát! :-O Myslíte, že tím 58. v řadě k něčemu přispějete? Zkuste se zamyslet nad tím, proč sem recepty vkládáme. Abychom prezentovali sami sebe, nebo abychom nabídli ostatním něco dobrého a hlavně něco, co neznají, a tak je inspirovali :-?

Já Váš výtvor nehaním, jen jsem si dovolila kritickou připomínku. A vůbec mi nebude vadit, že Vy budete mít zase kritické připomínky k mým receptům. S tím už člověk, který něco zveřejňuje, musí počítat.

P.S. Nikdo není dokonalý, to není jen název televizního pořadu, ale pravda pravdoucí!

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 08:53

Dajda: To se omlouvám, že nejsem tak dokonalá ???? Tak treba vy to mate rada jinak a nam to chutna takhle, moc nerozumim smyslu vaseho komentare. Nelibi, jdu preci dal ne? Taky nehaním vaše výtvory. Jediné co se mi na segedínu nepovedlo bylo to, ze jsem zelí nakrájela na menší kousky, příště koupim jiné a nakrájím na větší. Byl to můj první segedín a byla jsem spokojená :-K Vy se ho doma určitě uděláte podle sebe a bude dokonaly :-D tak hodne stesti :-K

Dajda Dajda

28. 11. 2020 08:29

Kolbabka: To ale není jíška. Hezky česky se tomuto způsobu zahušťování říká záklechtka nebo zátřepka. ;-)

Co se týče konzistence, pro mě by akorát nebyla, ale každý má rád něco jiného. Já nezahušťuju moukou vůbec, dávám jen kysanou smetanu, a to ve větším množství, ale na druhé straně podlévám jen tak, aby maso ani zelí neplavaly.

Kolbabka Kolbabka

27. 11. 2020 23:03

magdalenka: neřeknu vam presne pomery, pac to delam od oka, ale dam do misy hladkou mouku a k tomu postupne prilevam vlazne ci teple mleko/smetanu a micham aby tam nebyly hrudky. Potom prileju postupne do omacky a micham, aby tam taktez nebyly hrudky. :-K Snad vam to k necemu bude. :-(

magdalenka magdalenka

27. 11. 2020 22:26

Kolbabka: čo si mám prestaviť pod "jíškou z mouky a teplého mléka"? Vďaka za odpoveď.

Kolbabka Kolbabka

27. 11. 2020 21:36

Majkaa: Nemejte starost, byl vyborny a konzistence byla akorat ???? treba to jen tak vypadá..

Kolbabka Kolbabka

27. 11. 2020 21:34

Dajda: Na malé kousky ???? je ho tam dost :-K:-K

Dajda Dajda

27. 11. 2020 21:33

Majkaa: Taky tam nevidím žádné zelí. :-O

Majkaa Majkaa

27. 11. 2020 18:28

Není ten segedín nějak moc řídký, vypadá to jak zelná polévka, ale to je jen můj názor;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, vývar hovězí, cibule, špek, zelí kysané, smetana zakysaná, mouka, sádlo, kmín celý, paprika čerstvá červená, pepř

TopRecepty.cz

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGE8