Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerová pomazánka à la humr s mrkví

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

11. 1. 2021 22:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 675 kJ / 2 073 kcal
Bílkoviny54,05 g
Tuky191,01 g
Vláknina15,05 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,93 g
Sůl9,74 g
Sacharidy27,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Věděli jste, že eidam pochází z nizozemského města Edam? Na výrobu 1 kg eidamu je potřeba 8 l mléka. http://www.sladkyzivot.blog

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: celer, mrkev, majonéza, sýr eidam, šťáva citronová, pepř

TopRecepty.cz

Celerová pomazánka à la humr s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6PEO