Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 802 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,98 g |
Tuky | 68,17 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 182,90 g |
Postup přípravy
Během toho připravíme dle návodu bramborové gnocchi (pokud nemáte přímo domácí). Krok 3: Poté, co je vše orestované, přidáme bramborové gnocchi a celé promícháme. Následně vše zalejeme smetanou a necháme probublat 10 minut. Nakonec přidáme citronovou šťávu a podle sebe dochutíme.
Zveřejněno 16. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové gnocchi s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxoD
Moje poznámka
Smetanové gnocchi s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxoD
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 4 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 4 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 6 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 6 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 7 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 7 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 8 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 8 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 8 hodinami
Suroviny:
losos,
gnocchi,
smetana,
rajče cherry,
cibule,
cibulka jarní,
šťáva citronová,
pepř,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.