Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sterilovaná paprika s olejem

Lahůdka, která má uplatnění zejména v klasické studené kuchyni, to je sterilovaná kapie. Sama o sobě má jemnou delikátní chuť a příprava je snadná a rychlá. K nálevu se přidává olej, paprika tím získá typickou chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 85 min Doba tepelné úpravy: 15 min

100 min (85 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 8. 2009 12:51

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 191 kJ / 1 480 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,04 g
Sůl100,00 g
Sacharidy370,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Použijeme červené viečka, ktoré viac odolávajú pôsobeniu oleja.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

30. 8. 2011 20:03

jahoda: teší ma, že si si vybrala môj recept. :-K

jahoda jahoda

29. 8. 2011 22:17

:-p, prima recept. Používám jak na chlebíčky, tak třeba jen tak pod maso. Úmyslně jsem zavařila papriky ze tří barev pro pestrost.
Díky za recept;-):yes:11, přidávám fotku:-K

hankak

22. 9. 2010 19:06

moc dobrá-dělalajsem ji asi před měsícem a ted znovu.dávám bodík:-K:-K:-K:-K

magdalenka magdalenka

8. 9. 2010 20:46

Tiež som dnes zavarila pár pohárov, ale som pre zmenu nedala olej...

petrzelka

8. 9. 2010 19:53

Dnes jsem zavařovala mé drahé polovičce pár kozích rohů a tento nálev je takový,jak je máme rádi,přidala jsem pouze pár tablet sacharínu.:yes::-K

cardanka

2. 8. 2010 07:20

magdi:-Kvčera jsem zavařovala papriku podle Tvého receptu a vyslovuji poklonu, za receptík děkuji a 5.tý bodík uděluji;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2009 13:42

Dělám taky, ale mám ještě od loňska. Používám hodně na chlebíčky;-):yes:

magdalenka magdalenka

3. 8. 2009 13:36

Cathleen vidím sú horúce, tiež som vytiahla z hrnca a zo mňa tečie taky...Ja to milujem s mastným chlebom - vepřové sádlo. Mastný chlieb jednoducho nemá konkurenciu. Preto si pravidelne vytápam v MW malé dávky, aby som mala vždy čerstvú masť na chlieb, pod guláš a pod.

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 8. 2009 13:05

:yes:Dělám úplně stejně, jen cibuli nedávám. A zrovna jsme dozavářeli, snad je vidět, že sklínky jsou ještě horké....?:-D:-D

vybusna vybusna

3. 8. 2009 13:00

co sa ja tejto nakladanej papriky dokupujem ... strasne mam rada, ked si natriem chlieb s maslom a touto paprikou....a nalev vypijem...moj muz ked to vidi tak ho az trasie.....v tej co kupujem...tak byva aj cely strucik cesnaku...to ako tip pisem.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování paprik zavařování červené papriky nálev na papriky sterilovaná červená paprika sterilizace paprik červená paprika zavařování zavařujeme papriky papriky recepty zavařování nakladane papriky lák na papriky zavarovani papriky nálev na červenou papriku zavařovani červenych paprik pečené papriky sterilované zavarovane papriky nálev na zavařování paprik nálev na červené papriky recept na zavařování paprik sterilizace papriky recepty na zavařování paprik

Suroviny: paprika sušená sladká, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, ocet, voda, sůl, cukr, olej

TopRecepty.cz

Sterilovaná paprika s olejem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APQ9