Výborná povidlová buchta
Suroviny
Porce: na 1 plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 410 kJ / 2 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,84 g |
| Tuky | 119,14 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 598 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 423,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve rozehřejeme troubu na 180 stupňů. Všechny ingredience smícháme dohromady nebo krátce vyšleháme.
Krok 2: Poté připravíme drobenku smícháním surovin dohromady. Nachystáme menší plech. Já jsem ho použila proto, že buchta je větší, můžete také použít větší, ale bude moc tenká. Na plech nalijeme připravené těsto a na těsto dáme švestky nebo švestková povidla a posypeme drobenkou. Dáme do předehřáté trouby a na 180 stupňů, péčeme zhruba 25 min.
Krok 3: Až je drobenka zlatavá, vyzkoušíme propečení špejlí a po vychladnutí můžeme podávat.
Zveřejněno 29. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná povidlová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WLV
Moje poznámka
Výborná povidlová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WLV
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 10 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 21 minutami
Francouzská cibulačka
co.coze před 29 minutami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 31 minutami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 34 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 43 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 1 hodinou
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 4 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krystal,
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hrubá,
cukr moučkový,
máslo,
švestky
Komentáře (1)