Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka skleněná

Snad jednou z nejvíc oblíbených českých polévek je bramboračka, jejíž chuť utváří nejen brambory, ale i houby a kořenová zelenina. Talíř syté polévky vám svojí vůní připomene dětství.

Hodnocení receptu je 5,0 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

28. 5. 2021 00:07

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 059 kJ / 492 kcal
Bílkoviny18,97 g
Tuky23,84 g
Vláknina12,16 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy46,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, kapusta, květák, cibule, česnek, máslo, houby čerstvé, vývar masový, kmín celý, sůl, nať celerová, petrželka, koření polévkové

TopRecepty.cz

Bramboračka skleněná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DXqn