Guláš z lišek

Houby Doba přípravy: 45 minut příprava 0 názorů

Houby Doba přípravy: 45 minut příprava 0 názorů

Suroviny

600 g čerstvých lišek
1 cibule
olej
sůl a pepř
trochu drceného kmínu
mletá paprika
houbové koření
gulášové koření
vývar dle potřeby
trochu hladké mouky na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme.

  2. Po chvilce přidáme očištěné lišky, trošku houbového koření, osolíme, opepříme, pokmínujeme a zalijeme vývarem.

  3. Podusíme do měkka a přilijeme trochu hladké mouky rozmíchané v troše vody. Provaříme.

Poznámka od kuchařky

Na zahuštění můžeme místo mouky použít nastrouhaný starší chléb.

Komentáře k receptu Guláš z lišek

K receptu nejsou žádné komentáře.