Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 969 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,71 g |
| Tuky | 6,72 g |
| Vláknina | 11,14 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 26,87 g |
Postup přípravy
Pridáme nahrubo nastrúhanú cuketu, osolíme, pridáme bazalku a rozmarín a osolíme. Podusíme cca 3 min. Dochutíme prelisovaným cesnakom. Necháme trocha prechladnúť a vmiešame jogurt. Krok 2: Na dno pekáčika dáme časť cuketovej omáčky, uložíme plátky lasagní, zase cuketovú omáčku a takto striedame do ypotrebovania omáčky. Ja som dala 4 vrstvy lasagní. Navrchu musí byť omáčka. Krok 3: Pekáčik vložíme do rúry a pečieme na 180°C dozlata (cca 40 min).
Zveřejněno 22. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne s cuketovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQWg
Moje poznámka
Lasagne s cuketovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQWg
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 1 hodinou
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 4 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Suroviny:
těstoviny lasagne,
cuketa,
cibule,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
česnek,
jogurt,
olej,
sůl
Komentáře (1)